​Forskellige energiformer
Med vedvarende energiformer som jordvarme, pillefyr, solvarme etc, er der store penge at spare på vand- og varmeregningen i al fremtid, og hos VVS Firmaet IR-VVS, har vi specialiseret os inden for energirådgivning og -renovering.

Energirådgivning med et formål
Synes du energi-snakken kan være forvirrende? Det kan vi godt forstå. Derfor tilbyder vi energirådgivning fra vores energirådgiver.

Man kan naturligvis godt renovere enkelte dele for at spare på vand og varme, men ofte kan det faktisk bedre betale sig at få lavet den komplette renovering på én gang.

En gennemtænkt løsning
Med vores energirådgivning får du en gennemtænkt løsning fra A til Z, hvor alle installationer bliver tænkt ind i en helhedsorienteret energirenovering med optimale besparelser på alle områder.

Kontakt os for energirådgivning
Vil du vide mere om, hvilke muligheder du har for en energirenovering eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en energirådgivning, så er du velkommen til at kontakte vores kontor på 71 70 08 50 eller på mail info@ir-vvs.dk.

Her kan du også høre nærmere om fjernvarmeeftersyn, som vi også udfører.

​Alle vores medarbejdere er veluddannede folk, som sætter en ære i at levere høj kvalitet i alle løsninger uanset hvilken type renovering, der skal udføres.

 

 

Kontakt os allerede i dag!

Du er altid velkommen til at skrive til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og lover at vende tilbage.