Vores veluddannede medarbejdere udfører alle former for blikkenslagerarbejde af høj kvalitet herunder montering, udskiftning og reparation af:

- Tagrender og tagnedløb

- Beklædning af kviste

- Tage med zink, kobber eller skifersten

- Inddækningsarbejder facade

- Inddækning af skotrender og skorstene

Vedligeholdelse og reparationer

Hos IR-VVS tilbyder vi vedligeholdelse og service af tag, tagrender og inddækninger. Hvis ikke løbende du har fokus på disse tre ting, så kan det blive meget omkostningsfuldt for dig. Hovedårsagen heraf er, at tag, tagrender og inddækninger er den primære årsag til at få ledt vandet væk hurtig og effektivt. Hvis ikke dette er tilfældet eksempelvis på grund af manglende vedligeholdelse og service, så kan der i værste fald opstå vand- og fugtskader på din bolig. Det kan endvidere resultere i ødelagte gulve, vægge og lofte.

Totalløsninger

Om end det gælder tagrender, nedløb, beklædning af kviste eller noget helt fjerde, så tilbyder vi også totalløsninger til vores kunder. Hvis der er tale om en større opgave eller projekt, så kan det være nødvendigt, at inddrage andre relevante faggrupper fx murer eller tømrer. Gennem vores totalløsninger vil IR-VVS være din eneste kontaktperson. Derved tager vi selv kontakten til andre relevante faggrupper, som er nødvendige til løsning af opgaven eller projektet. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat.

 

 

Kontakt os allerede i dag!

Du er altid velkommen til at skrive til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og lover at vende tilbage.