Modern_kitchen_gnangarra-280x210

Køkkenet

Køkkenet er et af de rum, der bliver benyttet mest. Daglig madlavning og opvask stiller krav til køkkenets indretning og funktionalitet. Alle ønsker et køkken, der er smukt og funktionelt.
Læs mere

badev1-280x210

Badeværelse

Badeværelset er et af de vigtigste rum i et hus eller lejlighed, derfor kræves der en nøje planlægning og overvejelse, når man bygger et badeværelse eller renoverer det. Hos IR-vvs er vi eksperter i badeværelser.
Læs mere

gulvvarme-280x210

Gulvvarme

Gulvvarme er den mest brugte opvarmningsform i nyere huse. Med gulvvarme skal du ikke længere bekymre dig om vedligeholdelse af radiatorerne. Fodkoldt i rummet undgår du med gulvvarme.
Læs mere

compact-4-280x210

Fjernvarme

Mange danskere kender allerede til fjernvarme. IR-vvs kan som autoriseret vvs-installatør klare alle opgaver med fjernvarme.
Læs mere

gas-280x210

Gasinstallationer

IR-vvs er din garanti for en gasservice, der er helt i top. IR-vvs benytter sig af autoriseret gasmestre, som udfører arbejde i alt fra gaskedler til installation af naturgas. Vi servicerer virksomheder, private, boligforeninger og selskaber.
Læs mere

water_solutions_w940_h400-280x210

Vandinstallationer

Ir-vvs udfører vandinstallationer hvad enten der er tale om store eller små projekter. Vi benytter os af uddannede fagfolk, der kan garantere, at installationen bliver udført korrekt og opfylder de krav, der er sat til vandinstallationer.
Læs mere