Fjernvarme i Brøndby

Skift fra oliefyr til fjernvarme
Der er mange ulemper ved oliefyr. Det er en dyr energiform, det kræver en del vedligeholdelse og rengøring og den er meget forurenende. Derfor bliver flere og flere hjem opvarmet ved fjernvarme. I dag bliver 62 % af alle danske hjem opvarmet ved fjernvarme. Skal du skifte fra gas/olie til fjernvarmeanlæg, kan IR-vvs som autoriseret vvs-installatør hjælpe dig.
Billigt og miljøvenligt
Fjernvarme er en billig og miljøvenlig løsning. Der er en besparelse på 15% i forhold til oliefyr. Med vores erfaring inden for fjernvarme kan vi sikre dig, at det bliver gjort korrekt og sikkert. Fjernvarme er langt nemmere at håndtere i dagligdagen. Det kræver ikke serviceeftersyn, vedligeholdelse eller strøm. Der skal heller ikke bestilles brændsel. Leveringssikkerheden er derfor langt bedre. Har I et gammelt opvarmningssystem, hvor radiatoren “banker, er der absolut ingen grund til ikke at skifte til fjernvarme. Det koster selvfølgelig nogle penge, men de bliver tjent ind med tiden.

Nemt at skifte til fjernvarme
Det er hurtigt at få skiftet fra oliefyr til fjernvarme, så tøv ikke med at bestille tid hos IR VVS, så vi kan give jer et overslag på pris og tidshorisont. Det er ikke alle hjem, der kan få fjernvarme. Det kræver, at boligen ligger inden for fjernvarmens forsyningsområde. Vi hjælper jer med gode råd til, hvordan I kan spare penge på varmeregningen. Der er rigtig mange fif til at få regningen. Det kræver en vis indsigt i varmesystemerne – og det har vi naturligvis.
Kontakt os
Skal du skifte fra gas/olie til fjernvarmeanlæg, kan ir-vvs tage sig af det. Ring ind til os på 71 700 850 eller udfyld formularen til højre eller gå ind på kontaktsiden og få svar inden 24 timer. Læs også om vore muligheder inden for gasinstallationer og vandinstallationer.

Ring mig op
Udfyld nedenstående formular hvis du ønsker

vi ringer dig op. Vi ser frem til at tale med dig
compact-4-900x300